Ενδοδοντία

Ενδοδοντία

Η ενδοδοντική θεραπεία, γνωστή και ως απονεύρωση, είναι η θεραπεία για τη διάσωση ενός κατεστραμμένου δοντιού με μολυσμένο πολφό. Όταν συμβεί αυτό, τα μικρόβια που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα φτάνουν στον πολφό και προκαλούν μόλυνση, γνωστή ως απόστημα,ή ακόμη και καταστροφή του οστού που περιβάλει τις ρίζες του δοντιού. Τότε ο οδοντίατρος θα πρέπει να επέμβει εσωτερικά στο δόντι, να απομακρύνει τα μικρόβια από το εσωτερικό του και να επαναφέρει την υγεία και τη λειτουργικότητα του στόματος.Η ενδοδοντική θεραπεία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, χωρίς αίσθημα πόνου και ενώ ο ασθενής νιώθει ήρεμα και άνετα. Η θεραπεία για να ολοκληρωθεί συνήθως χρειάζεται μία ή δύο συνεδρίες

Επικοινωνήστε μαζί μας


    * H ηλεκτρονική αίτηση κράτησης δεν εγγυάται την άμεση κράτηση του ραντεβού σας, καθώς αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα του ιατρού. Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

    * Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.