Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Στο ιατρείο μας προσφέρονται εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν το ευρύτερο φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής από την Πρόληψη έως τα Εμφυτεύματα.

Ειδικά για τους ιατρικά επιβαρυμένους ή φοβισμένους ασθενείς, οργανώνουμε συμβουλευτικές συναντήσεις και συζητάμε λεπτομερώς τα στάδια της θεραπείας.

Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να σας εξετάσουμε και να σας συμβουλεύσουμε.

Επικοινωνήστε με τον Ιατρό

Στο επίκεντρο της φροντίδας μας βρίσκεται ο άνθρωπος και όχι απλά τα δόντια. Σχεδιάζουμε τη θεραπεία με επιστημονικά κριτήρια αλλά και σε συμφωνία με τις επιθυμίες σας ενώ προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς στα ραντεβού μας ώστε να αποφεύγετε τους μεγάλους χρόνους αναμονής. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη λειτουργικότητα και την αισθητική με δυνατότητα μακροχρόνιας διατήρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας


    * H ηλεκτρονική αίτηση κράτησης δεν εγγυάται την άμεση κράτηση του ραντεβού σας, καθώς αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα του ιατρού. Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

    * Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.