Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Δεσμευόμαστε για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας . Η δήλωση απορρήτου αφορά τη συλλογή δεδομένων και των πρακτικών της Ιστοσελίδας telemesdental.gr. Με την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα, επιτρέπεται τη συλλογή δεδομένων που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, την εταιρεία ή το όνομα του οργανισμού, το προσωπικό ή επαγγελματικό σας e-mail, το προσωπικό ή το επαγγελματικό σας τηλέφωνο, τη διεύθυνση της εργασίας ή της κατοικίας σας, όπως προκύπτει μέσω φορμών επικοινωνίας που υπάρχουν στην Ιστοσελίδα. Τα στοιχεία που ζητούνται στην Ιστοσελίδα είναι απαραίτητα για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα δεν θα επιτρέπεται στους υπαλλήλους και τους διαχειριστές μας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το marketing και τη διαχείριση των υπηρεσιών μας. Η αποδοχή της χρήση των προσωπικών δεδομένων για να σας προσφέρουμε πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και αν επιθυμείτε να διακόψετε τη χρήση αυτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στην Ιστοσελίδα θα χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία που έχετε ζητήσει. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην Ιστοσελίδα δεν θα κοινοποιηθούν σε άτομα εκτός των εργαζομένων, των διαχειριστών ή των συμβούλων μας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση της ιστοσελίδας. Δεσμευόμαστε για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες και διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη. Για παράδειγμα, αποθηκεύουμε τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε σε διακομιστές υπολογιστών με περιορισμένη πρόσβαση, που βρίσκονται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις.

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψιν πως δεν φέρουμε ευθύνης για την πολιτική προστασίας που έχουν άλλες ιστοσελίδες. Σας προτρέπουμε να διαβάσετε τις συμφωνίες πολιτικής απορρήτου που έχει η κάθε ιστοσελίδα.

Έχουμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να αλλάξουμε την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή , χωρίς να σας ειδοποιήσουμε. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτάται στην ιστοσελίδα.