Ποιοι είμαστε

Νίκος Τελεμές

Προσθετολόγος – Χειρουργός Οδοντίατρος

Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στο Χαιδάρι. Αποφοίτησε το 2002 απο το 4ο Λύκειο Χαιδαρίου και πέρασε μέσω Πανελληνίων εξετάσεων στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε το 2008 με βαθμό “Λίαν Καλώς” και κατόπιν  υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο οδοντιατρικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας του Πολεμικού Ναυτικού από το 2008 έως το 2009. Έκτοτε εργάζεται στο οδοντιατρείο στην οδό Φαβιέρου 4 σε συνεργασία με τον πατέρα του Ιωάννη Τελεμέ. Το 2010 εισήχθη στο τριετές μεταπτυχιακό  πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Προσθετική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2013 ως το 2016 συμμετείχε ως Επιστημονικός συυνεργάτης στην κλινική εκπαίδευση των τεταρτοετών φοιτητών στην Προσθετική ενώ από το 2016 έως και σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική του μεταπτυχιακού προγράμματος Προσθετικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός θεραπευτικού αποτελέσματος που θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ, η θεραπεία θέλουμε να αποτελεί για τον ασθενή μία ευχάριστη εμπειρία.

Ιωάννης Τελεμές

Χειρουργός Οδοντίατρος

Κατάγεται από την Κορώνη Μεσσηνίας και σπούδασε οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο από το 1984 στην Αγία Γρηγορούσα Χαϊδαρίου όπου και κατοικεί μόνιμα. Έχει διατελέσει γραμματέας του φοιτητικού συλλόγου οδοντιατρικής ΑΠΘ, αναπληρωματικό μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής  και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Αττικόν.